Nyheter

Consid topprekryterar från Gullers grupp

It- och kommunikationsföretaget Consid topprekryterar ny konsultchef från Gullers grupp. Emma Fahlstedt, som idag är verksam som seniorkonsult och rådgivare, börjar tjänsten som konsultchef och affärsutvecklare på Consid i början av januari.

– Kommunikation och varumärkesutveckling har blivit allt viktigare i den strategiska transformationsprocessen som många av våra kunder genomgår. Vi märker av en mycket stark efterfrågan. Det är otroligt spännande att Emma Fahlstedt nu kommer till Consid för att stärka vårt kommunikationserbjudande ytterligare, säger Douglas Lindevall som är affärsområdesansvarig på Consid Communication.

Emma Fahlstedt är idag seniorkonsult, kundansvarig och rådgivare på Gullers Grupp med fokus på strategisk kommunikation, ofta med digital inriktning. Hon arbetar med kunder inom såväl offentlig som privat sektor och leder ofta stora, komplexa kommunikationsuppdrag. Hon har en bakgrund som chef för Centerpartiets egna kanaler och digital strateg på Migrationsverket. Emma Fahlstedt är också en uppskattad utbildare och föredragshållare inom pr och public affairs.

– Det är unik kompetens som passar bra in i Consids erbjudande, säger Douglas Lindevall. 

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och är verksamt inom it, affärsutveckling och kommunikation. Företaget har utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad och till Gasell-företag nio år på raken. Omsättningen landar runt SEK 2,2 miljarder för 2022. Ett av de affärsområden som växer snabbast är kommunikation.

– Många traditionella byråer satsar stort på att skapa digital kompetens för att kunna möta sina kunders behov. Consids utgångspunkt är omvänt – grunden består av en djup digital kunskap som företaget sedan har byggt en mängd erbjudanden kring. I dagens landskap ser jag detta som en avgörande framgångsfaktor. Det är därför Consid växer så snabbt och vinner så många uppdrag, säger Emma Fahlstedt.