Nyheter

Hankkija inleder försäljning av Norcar minilastare den 1 mars 2023

Hankkija och det finska familjeföretaget Norcar Oy har tecknat ett samarbetsavtal, enligt vilket Hankkija börjar sälja Norcar minilastare i Finland från och med den första mars.

Norcar minilastare tillverkas vid fabriken i Nykarleby och målet med samarbetet är att stärka positionen för Norcar minilastare på den inhemska marknaden. Kvaliteten och egenskaperna hos Norcars minilastare i kombination med Hankkijas omfattande servicenätverk skapar goda förutsättningar för en utmärkt kundbetjäning.

– Vi är väldigt nöjda över att kunna inleda samarbetet med Hankkija Oy. Under de senaste åren har vi haft en stadig tillväxt och ser en stor tillväxtpotential i Finland. Med Hankkijas erfarenhet, know-how och heltäckande försäljningsnätverk får vi en perfekt lösning för den finska marknaden, säger Norcars försäljningsdirektör Jimmy Lindén.

Mika Kyyhkynen, Inköpsdirektör på Hankkija, har höga förväntningar inför det nya samarbetet:

– Med Norcar kommer Hankkija Oy kunna erbjuda mycket högkvalitativa minilastare i sitt försäljningssortiment, vars anpassningsbarhet är i en egen klass för sig. Norcars breda modellutbud har en konkurrenskraftig lösning för varje kundbehov. Ett omfattande antal Norcar minilastare kommer att finnas tillgängliga för provkörning på Hankkijas maskincenter under våren 2023.