Nyheter

FLEX Scandinavia på AUTOMÄSSAN

Text: FLEX

Onsdagen den 18 januari hittar du oss på Automässan i Göteborg. Vi kommer dit med bland annat fina FLEX polermaskiner. Mitt bland alla häftiga fordon och branschkunniga kan du få testa maskinerna som ger lite extra lyster på din bil eller båt.

FLEX polersystem täcker hela utbudet av drivteknologier för polermaskiner. Välj mellan batteri och elkabel. FLEX gör det enkelt att hitta just din favorit.

Har du hört talas om FLEX PXE 80? – ditt smartaste val för små ytor och punktreparationer. En flexibel multimaskin. PXE 80 är en roterande och/eller friexcenterroterande polermaskin med polerrondell och punktslipmaskin. Vi har även ett perfekt system för punktreparationer, samt för hörn och svåråtkomliga ställen. Med ergonomiska greppytor styr du lätt verktyget när du behöver extra precision.

Batterikraft- Det patenterade kylsystemet Therma-Tech™ levererar vad det lovar. Lång körtid, lång livslängd, lång maximal prestanda. Med det patenterade kylsystemet uppnår FLEX ett optimalt verktygs och battericellsskydd. Batterihanteringssystemet styr det permanenta utbytet av data mellan verktyget och laddaren, så att alla parametrar är optimala. Detta säkerställer kraft i samarbetet mellan batteri och verktyg och möjliggör användning utan energiförlust.

Vårnyhet! Väggförvaring för polertillbehör. Två smarta väggfästen för dina polermaskiner och tillbehör. De har en platsbesparande innovativ form och är av högkvalitativt pulverlackerad stålplåt. Det genomgående praktiska kantskyddet ger en säker förvarvaring och från t ex repor.

Under våren 2023 inkommer även en Batteriblås, med speciellt tillbehör för lack- håll utkik! Vi kommer snart visa fler av årets nyheter som är på ingång.

Besök oss på Automässan i Göteborg 18-21 Januari. Monter B09:61