Nyheter

Lars Surtell ansluter till ENACO

Lars kommer närmast från Fidell men han har också arbetat för CBRE och Coromatic. Lars är en i raden av medarbetare som ansluter till ENACO för att bidra till fortsatt utveckling.

– När Lars tillträder sin tjänst får vi ännu en mycket kompetent medarbetare som har stor branscherfarenhet och en gedigen kompetens av att driva projekt. Lars tycker om att arbeta nära kunderna och säkerställa kvalitet i vår leverans. Han blir en viktig resurs och kommer att bli ett bra tillskott i ett redan starkt lag när vi nu fortsätter att utveckla ENACO till att bli kundernas första val inom service och entreprenad, säger Mikael Berggren, koncernchef på ENACO.

– ENACO har funnits länge och är Sveriges äldsta bolag inom branschen, jag ser fram emot att komma till ett företag där jag kan bidra med den erfarenheten och kunskap jag samlat på mig genom åren. Jag har följt utvecklingen hos ENACO på håll och tycker det skall bli kul att få bli en del av laget. Där kommer jag få möjlighet att utveckla ENACO´s erbjudande inom projektleverans för nya och befintliga kunder, säger Lars Surtell.

ENACO säkrar och förvaltar lösningar för kritisk infrastruktur såsom avbrottsfri kraft, kyla och nätverk till verksamheter med höga tillgänglighetskrav. Verksamheterna kan vara datacenter, sjukhus och flygplatser för att nämna några typiska miljöer. Vårt erbjudande omfattas av olika delar såsom rådgivning, design, installation, drift, underhåll samt övervakning. Våra medarbetare har en hög kompetens och arbetar proaktivt och alltid i dialog med kunden, tillsammans vill vi skapa långsiktiga relationer och möta dagens krav på säkerhet, hållbarhet och miljö.

Bolaget grundades 1977 och har verksamhet i hela Sverige med kontor i Kista (huvudkontor), Malmö och Göteborg. Kunderna är företag, banker, kommuner och myndigheter. Med tusentals installerade datahallar och teknikrum garanterar företagets expertis många av samhällets viktigaste funktioner.

I företagsgruppen ingår också ENACO Network Services AB. Företagen är en del av Mind Industrial Group, ett investmentbolag med en långsiktig och engagerad ägarstruktur.