Nyheter

Få mer kunskap om ytskydd utan kostnad

– Fler beställare behöver lära sig hur de kan spara pengar med bra ytskydd. Därför erbjuder vi alla intresserade en gratisdag på Ytskyddsdagarna i Göteborg 31 januari–1 februari. Att jobba förebyggande med ytskydd är betydligt billigare än att åtgärda skador eller bygga nytt, säger Tommy Thörn som arrangerar Ytskyddsdagarna.

För att få fler beställare till konferensen erbjuder Ytskyddsakademien en VIP-biljett som ger de som inte deltagit 2020 eller 2022 gratis deltagande under en dag (värde 2 750:-) på Ytskyddsdagarna 31 januari – 1 februari.

Detta för att så många som möjligt skall kunna erhålla kunskap från 60 utställare och 50 föredragshållare vilket gör att många fler inser möjligheterna i att öka hållbarheten på utrustningar och konstruktioner i betong och metall.

De som är berättigade till VIP-biljetten och vill deltaga två dagar betalar 2 750:- per person för den extra dagen.

Anmälan sker enklast på denna länk:

https://www.avenyproduction.se/portal/index.php/vip-biljet

Mer information och program:

https://ytskydd.com/