Nyheter

Polar Structure anställer Filip Enocson som Strategic Communications Director

Polar Structure välkomnar Filip Enocson som Strategic Communications Director i bolaget. Filip kommer senast från kommunikationskoncernen Miltton där han var ansvarig för byråns erbjudande inom public relations och strategi, samt flera av byråns internationella kunder, i Sverige.

Dessförinnan bodde Filip i USA och arbetade under flera år med affärsutveckling och strategi för svenska startups och innovationsbolag, bland annat i sin roll som Director of Business Services på svenska handelskammaren i New York.

Polar Structure utvecklar och äger infrastruktur som bidrar till ett mer uthålligt och hållbart samhälle. Polar Structure möjliggör omställningen, både idag och imorgon.

Polar Structure har ett tydligt helhetsperspektiv inom ramen för infrastruktur och hållbarhet och är verksamma inom järnväg, logistik, energilagring och laddinfrastruktur samt digitalisering och förnyelsebar energi.