Nyheter

Hur köper man följare på TikTok

Kan man köpa följare på TikTok? Hur fungerar det? Vilket är det bästa stället att köpa på? Alla dessa frågor kan du få svar på i denna artikeln. TikTok har blivit en av världens största sociala medieplattformar och är därmed ett otroligt praktiskt verktyg för marknadsföring.

Särskilt för företag och influencers vars största publik är ungdomar är TikTok en väldigt viktig plattform att vara aktiv på. Genom att köpa TikTok följare kan du eller ditt företag nå många, många fler nya potentiella kunder och få fler visningar på dina videor.

De bästa ställena att köpa Tik Tok-följare

Sollowers – Bäst i Sverige

InfluBoss – Bästa internationella valet

SocialBoss – Många paket med olika antal följare

PopularityBox – Snabb leverans

Liketron – Nykomling med bra kundservice

Sollowers

Sollowers är det kompletta paketet när det kommer till att köpa följare på TikTok, Instagram eller andra sociala medier. De har funnits länge och har många positiva recensioner online. Men det är inte det som gör att Sollowers är vårt favoritval när det kommer till att köpa TikTok följare.

Sollowers erbjuder både leveransgaranti och påfyllningsgaranti. Leveransgarantin garanterar att du får det antalet följare du betalat för och påfyllningsgarantin ser till att du får nya följare om de du köpt skulle försvinna av olika anledningar. Detta innebär att du kan känna dig trygg när du köper följare via dem. Allt som krävs för att beställa är dessutom ditt användarnamn och din e-postadress. De ber aldrig om ditt lösenord eller tillgång till ditt TikTok konto.

InfluBoss

InfluBoss är en annan av våra favoriter. Medan Sollowers är det bästa valet för svenska användare är InfluBoss det bästa alternativet internationellt. Här erbjuds ungefär samma saker som hos Sollowers, med liknande priser och samma betalningsmetoder. InfluBoss kan däremot vara ett bättre val för internationella användare.

Här väljer du antalet följare du vill ha, anger ditt användarnamn och betalar. Du får sedan din leverans av nya följare inom antingen ett par dagar eller ett par veckor, beroende på hur många följare du köpt. Om du beställer tusentals nya följare levereras dessa långsamt över flera veckor för att ökningen ska ske naturligt och inte se misstänksam ut.

SocialBoss

Hos SocialBoss kan du välja mellan riktigt många olika paket med antal följare. Vill du ha 100 nya följare? Eller vill du ha 5000? Du bestämmer. SocialBoss erbjuder bra priser och använder samma metoder för betalning som de andra sidorna. Om du vill ha ett specifikt antal följare är det bara att besöka hemsidan, välja ett paket och beställa. Leverans börjar rätt fort och SocialBoss använder samma garanti som Sollowers om du skulle tappa köpta följare inom en viss tidsperiod.

PopularityBox

PopularityBox är också ett stabilt alternativ för köp av TikTok följare. Här ligger fokus på snabb leverans. Förutom detta fungerar PopularityBox ungefär som Sollowers och har liknande priser och garantier. Denna sida har dock inte funnits särskilt länge och har därför inte lika många recensioner online, vilket innebär att vi inte vet hur många av deras kunder som är helt nöjda. I vårt test fungerade dock allt som det skulle och vi fick våra 300 följare levererade inom ett par dagar.

Liketron

Liketron är också relativt ny på marknaden och här kan du köpa TikTok följare, likes och kommentarer. Liketron har lagt sin fokus på utmärkt kundservice och svarar snabbt på mail med frågor om deras tjänster. De använder samma modell som de andra sidorna: du väljer antal följare, anger ditt användarnamn och betalar med kort. Leverans börjar sedan inom ett par timmar och kommer i ett stadigt flöde tills du har fått hela dina leverans.

Varför är följare så viktiga på TikTok?

TikTok är plattformen som de flesta ungdomar och unga vuxna använder för underhållning och för att höra om aktuella händelser i världen. Plattformen har miljontals aktiva användare varje dag och det är viktigt för företag som riktar sig till yngre personer att ha en närvaro på TikTok. Men det räcker inte med att skapa ett konto och lägger upp videor lite då och då.

Du behöver ha ett populärt konto för att lyckas med marknadsföring på TikTok. Ungdomar, mer än andra människor, dras till sånt som andra dras till. Det betyder i praktiken att om du vill att nya personer ska följa dig på TikTok, så måste du först ha många följare. Därför är det väldigt viktigt att du försöker ha så många följare som möjligt på TikTok.

Hur gör jag för att köpa TikTok-följare?

Att köpa TikTok följare är riktigt enkelt så länge du inte har ett privat konto. Om du har det kan du ändra till offentligt konto innan du börjar. Sedan är det bara att välja en av hemsidorna vi rekommenderar ovan och beställa det antal följare som du vill ha. Hos vår favorit Sollowers går processen till såhär:

1. Välj antal följare

2. Ange ditt användarnamn

3. Ange din e-post

4. Genomför betalning

Efter att du har betalat börjar leveransen oftast inom ett par timmar. Som du ser behöver Sollowers inte ha tillgång till ditt konto för att du ska kunna köpa TikTok följare hos dem. De ber aldrig om ditt lösenord och behöver egentligen bara din e-postadress för att skicka dig ditt kvitto.

När får jag mina TikTok följare?

I de flesta fall, när du köper TikTok följare, börjar leveransen inom ett par timmar efter att du betalat för tjänsten. Sedan beror den totala leveransen på hur många följare du har köpt. 100 följare kan t.ex. levereras inom ett par dagar medan 10 000 nya följare sprids ut över ett par veckor för att ökningen ska se naturlig ut.

Hur kan jag använda mitt TikTok konto för att öka omsättningen på mitt företag?

För företag som tillverkar produkter eller erbjuder tjänster för ungdomar och unga vuxna är det livsviktigt att vara aktiva på sociala medier som TikTok. Genom att synas på TikTok kommer du skapa en mer personlig kontakt med dina potentiella kunder än om du annonserar i tidningar eller på TV.

Eftersom TikTok är plattformen där ungdomar följer vad som händer i sina favoritartister eller sportstjärnors liv och där de delar sin konstnärliga sida med världen, ser ditt företag vänligare och mer tillgängligt ut om ni syns på TikTok. Om du och dina kollegor lägger upp roliga videor från kontoret eller har coola videoklipp på era produkter på TikTok kommer fler personer garanterat att se och prata om ditt företag.

Vanliga Frågor

Hur gamla är de flesta TikTok-användare?

De flesta som använder TikTok idag är mellan 15 och 35 år gamla. Majoriteten är dock mellan 20 och 25 år.

Kan mitt Tik Tok-konto bli spärrat om jag köper följare?

Det finns alltid en risk att TikTok misstänker att du köpt följare om du köper från en hemsida som levererar alla dina nya följare samtidigt. De hemsidor vi rekommenderar använder sig dock av en naturlig ökning och långsam leverans för att TikTok inte ska misstänka något och spärra ditt konto.

Hur mycket kostar det att köpa följare på TikTok?

Hos Sollowers kan du köpa följare för så mindre än vad en påse chips kostar. Men priset beror självklart på hur många följare du köper. 100 följare kostar bara några tior medan 50 000 följare kostar mycket mer. Men sett till pris per följare är de större paketen mycket mer prisvärda.

Slutsats – Köp TikTok följare

Om du vill synas mer på TikTok och vill nå en bredare publik på plattformen som används av miljontals unga varje dag, är det det en smidig lösning att köpa TikTok följare. Om du dessutom köper från Sollowers eller en annan av de hemsidor vi har testat kan du vara säker på att du får det du betalat för.

Både företag och influencers kan dra nytta av att investera i nya följare och tack vare dessa enkla metoder att köpa följare kan du nå en bredare publik inom ett par dagar. Välj det paketet du vill ha, köp nya TikTok följare och ge din profil en riktig boost.