Nyheter

Cabonline och Freja i samarbete för att boka trygg och säker taxi

Nu får Frejas alla eID-användare möjlighet att boka trygg och säker taxi i hela Norden med Cabonlines taxibolag som TOPCAB, TaxiKurir, Sverigetaxi, Norgestaxi, Fixutaxi, Kovanen och Taxi 4×27 genom ett nära samarbete mellan bolagen.

– Användare av Freja kan nu enkelt boka någon av våra taxibilar i Norden i deras eID-plattform. För Cabonline är det självklart att vara först med att erbjuda enkel och trygg bokning i nya bokningskanaler som Frejas app, säger Anders Törnroth, Head of Sales för Cabonline Norden.

Frejas 800 000 app-användare har en direktlänk till Cabonlines web-bokning i deras partnertjänst. Med några knapptryckningar bokar de enkelt en av Cabonlines 4 600 anslutna taxibilar i Norden.

– Frejas digitala kompetens och säkra lösning i kombination med deras servicenivå är här helt i linje med våra mål att utveckla och erbjuda vår resenärer enkla, säkra och trygga taxiresor med bra service, säger Anders Törnroth, Head of Sales Cabonline Norden.   

– Nu lägger vi till ytterligare en tjänst med Cabonline och ger alla våra användare av Freja möjligheten att snabbt och säkert kunna boka en taxi med Nordens ledande taxiföretag. Det här är en viktig pusselbit i vår vision, att skapa en digital plånbok där Frejas användare enkelt och tryggt kan komma åt alla tänkbara tjänster med en och samma app – allt från att hantera myndighetskontakter till att hämta ut paket, boka ett vårdmöte eller som nu att boka taxi i Norden, säger Johan Henrikson, vd Freja eID Group