Nyheter

Doosan Bobcat donerar 1 miljon dollar i utrustning för jordbävningshjälp och återhämtning

Doosan Bobcat kommer att tillhandahålla utrustning värd cirka 1 miljon dollar för hjälp- och återhämtningsaktiviteter i de jordbävningsdrabbade områdena i Turkiet.

Byggutrustning kommer omgående att levereras via Doosan Bobcats återförsäljarnätverk för att vara till praktisk hjälp i livräddande aktiviteter i drabbade områden och för att hjälpa till att återställa kritisk infrastruktur som kollapsade byggnader och vägar. Utrustningen som levereras inkluderar minilastare och grävmaskiner för att ta bort och rengöra skräp, och bärbara generatorer och belysningstorn som ska användas på platser med problem med strömförsörjningen.

Genom att tillhandahålla utrustning som kan användas omedelbart för hjälp och återhämtning, hoppas Doosan Bobcat kunna hjälpa invånare i de drabbade områdena i Turkiye att börja återhämta sig från sina dagliga liv så snart som möjligt.

Donationen kommer att finansieras i samarbete med Doosan Bobcats moderbolag, Doosan Group, som har stöttat tidigare stora katastrofer med utrustning och donationer, såsom orkaner och jordbävningar i USA, Kina, Haiti, Japan och Nepal under de senaste 20 åren. .