Nyheter

Ny kommersiell chef för STCC

Robert Reijers, som tidigare jobbat inom elbranschen och Pro Superbike, är ny kommersiell chef och partneransvarig för STCC AB från och med första februari.

– Jag ser verkligen fram mot att börja arbeta med STCC. Hela mästerskapet befinner sig i ett mycket spännande skede i och med omställningen till att bli 100% elektriskt, säger Robert Reijers.

– Jag kommer senast från elbranschen där jag bland annat jobbat med elbilsladdning. Jag är övertygad om att framtiden är elektrisk och det känns kul att få vara med på resan att forma STCC:s fossilfria framtid!

Robert Reijers har en fot i såväl elektrifieringsvärlden som motorsportvärlden.

Senaste projekten han arbetade med var fokuserat kring produkter och lösningar inom elektrifiering i Norden med Ensto Building Systems och positionen som Sports Director för motorcykelklassen Pro Superbike som tävlar tillsammans med STCC under utvalda tävlingshelger.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Robert till STCC-familjen, säger Micke Bern, vd för STCC.

– Hans gedigna erfarenhet av såväl motorsport som elbranschen är helrätt för hans position med oss och han kommer tveklöst vara en nyckeldel i vår historiska elektrifiering av STCC från och med 2023!

Robert Reijers arbetsuppgifter kommer vara fokuserade kring försäljning och utveckling av samarbetspartners till STCC.

– Det är ju verkligen inte ofta en bransch står inför ett teknikskifte av det här slaget. STCC är en oerhört stark marknadsplats med action i centrum som jag ser fram emot att utveckla tillsammans med de övriga i företaget, säger Robert Reijers.