Nyheter

Forrester utser Red Hat till en ledare inom automation för infrastruktur

Red Hat, världens ledande leverantör av lösningar baserade på öppen källkod, tillkännager att Red Hat Ansible Automation Platform har utsetts till ledare i rapporten The Forrester Wave™: Infrastructure Automation, Q1 2023.

Forrester Research utvärderade de 11 mest betydande leverantörerna inom automation för infrastruktur. Leverantörerna utvärderades inom 30 kriterier i tre kategorier. Red Hat fick högsta möjliga poäng i 13 av kriterierna, inklusive community support, product vision, execution roadmap, planerade förbättringar, innovation roadmap, stödjande produkter och tjänster, partnerekosystem, intäkter och genomsnittlig storlek på avtal.

Thomas Anderson, vice president, Ansible, Red Hat:

– Vi är stolta över att bli utsedda till ledare i The Forrester Wave™. Som de säger i rapporten: ”Red Hat passar bra för företag som behöver konsoliderad automation för många infrastrukturtekniker och leverantörer.” Vi tror att Ansible Automation Platform inte bara kan fungera som en länk över olika domäner, utan också kan driva automatisering över organisationer och hjälpa till att eliminera kompetensklyftor. Dessutom är plattformen integrerad i vår produktportfölj, vilket minskar kostnader och komplexitet för våra kunder.