Nyheter

SC Styling kör på – utökar sortimentet

SC Styling har länge varit en garant inom bilstyling, tuning och fälgar, och även nyligen bilvård. Företaget fortsätter att expandera, och satsar på att få ett riktigt stort sortiment till mer än bara traditionella personbilar.

Arbetsfordon, minibuss och transportbil – kärt barn har många namn. Oavsett vad man kallar dem så har Uppsalaföretaget SC Styling utökat sitt sortiment till att numera även inkludera delar till transportbilar. En naturlig utveckling enligt Torbjörn Karlsson och Johan Karapetyan som köper in produkter till företaget. En av de nyaste leverantörerna är det tyska företaget Oneway, som alltså tillhandahåller delar till transportbilar.

– Egentligen smygstartade vi lanseringen i höstas, men vi uppdaterar vårt sortiment hela tiden, så det är först nu som det börjar rulla igång på riktigt, säger Johan Karapetyan.

Transportbilar är unika på så sätt att de har andra behov än vanliga bilar, och tillbehören behöver möta de behoven. De behöver kanske vara enkla att lasta på och av, eller att personer lätt ska kunna ta sig ut. Men det betyder inte att bilen för den sakens skull måste se trist ut: självklart ska tillbehören även vara snygga. Ledorden har alltid varit “stil och funktion”.

– Vissa produkter är ju rent funktionella, och andra bara stylingdelar. Men vi har försökt balansera det hela. Självklart ska ens transportbil vara snygg och praktisk, summerar Torbjörn Karlsson.