Nyheter

Ny hemsida gör det enklare att hitta rätt slitdelar och redskap till entreprenadmaskiner

Entrack som är en av de ledande slitdelsleverantörerna i Europa, lanserar nu en helt ny mobilanpassad hemsida med förbättrade sökfunktioner. Något som gör det enklare för besökarna att hitta rätt slitdelar och redskap till sina entreprenadmaskiner.

I närmare 50 år har Entrack levererat slit och reservdelar till entreprenadmaskiner över hela Sverige. Allt började i mitten på 1970-talet i Lysvik, Värmland då Entracks grundare Boris Nilsson började med att importera bandvagnsdelar från Italien. Då skedde försäljningen enbart via telefon.

– Försäljning via telefon är fortfarande den dominerande försäljningsmetoden, men våra kunder frågar alltmer efter en hemsida där de enkelt kan hitta de slitdelar och redskap som passar exakt till deras maskiner, berättar Entracks VD, Daniel Hagengård.

Genom åren har Entrack utökat sitt sortiment och har nu ett av Europas största lager av tandsystem och slitdelar till skopor, slit- och vägstål samt underreden till grävmaskiner, bandschaktare, borrvagnar, hjullastare mm. Det innebär ett gigantiskt register av artiklar och med det en utmaning att erbjuda rätt produkt till rätt maskin.

– Vår nya hemsida är utvecklad för att ge besökarna en bättre möjlighet att hitta rätt underredesprodukter till just sin maskin via en produktväljare. Detta oavsett om de sitter vid sin dator eller med sin mobiltelefon.

Den nya layouten, mobilanpassningen och kundernas egen kontohantering, har också varit en viktig del i utvecklingen av hemsidan och hemsidesleverantören Tromb har haft ett stort fokus kring detta.

– Vi har arbetat med både egna och externa resurser för att optimera Entracks hemsida till att bli så lättnavigerad och snabb som det bara går med all den information den innehåller, berättar Peter Näslund, projektledare på webbyrån Tromb i Luleå.

Förutom mobilanpassning, förbättrade sökfunktioner och snabb respons, har även stor vikt lagts på kundernas kontoadministration och orders.

– Ja, vi har utvecklat ”min sida” så att kunderna enkelt kan uppdatera sina egna uppgifter, se pågående samt redan levererade orders och möjlighet att spara egna leveransadresser.

Hemsidan lanserades första veckan i april och hittas på:

www.entrack.se