Nyheter

DEVELON visar DL280-7 hjullastare på WasteExpo 2023

DEVELON, tidigare känd som Doosan Construction Equipment, kommer att visa en nästa generations hjullastare under WasteExpo i New Orleans, Louisiana i USA 2-4 maj 2023. DEVELON DL280-7 hjullastare kommer att finnas i monter 2512 under mässan vid Ernest N. Morial Convention Center.

Hjullastaren DL280-7 erbjuder hållbarhet och manövrerbarhet för lastning och transport av byggmaterial, transport av skrot eller arbete på jordbruksanläggningar. Hållbarhetsfunktioner inkluderar valfria starkare axlar, ökad lyftkapacitet, bredare kylarfensavstånd och en standard vändbar fläkt för att rensa smuts, damm och annat stort skräp för att minska igensättning.

DL280-7 har en rymligare och bekvämare hytt och har flyttade kontroller för mer intuitiv användning. Ökad glasyta, en helglasdörr, större speglar och valfria LED-arbetsljus ger sikt runtom. Dessutom ger det exklusiva alternativet Transparent Bucket ett extra visuellt perspektiv genom att förarna kan ”se igenom” skopan från en display i hytten.

Ett uppgraderat värme- och luftkonditioneringssystem är utformat för att hålla hjullastarförare bekväma när de arbetar långa dagar. Det smarta vägledningssystemet ger tips för förare för att uppnå effektivare maskinanvändning.

Specifikationer för DL280-7 hjullastare:

Motor: 139 kW (189 hk)

Arbetsvikt: 15673 kg

Skopans kapacitet: 3 m3

Statisk tipplast, fullt varv: 10820 kg

Tömningshöjd: 2819 mm

Tömningsräckvidd, 45 grader: 1,14 m

För mer om DEVELON, besök:

https://eu.develon-ce.com/en/