Nyheter

Banbrytande innovation när Goldschmidt Sweden ställer ut på Elmia Nordic Rail

Att kunna stärka sina befintliga kundrelationer och samtidigt knyta nya kontakter, är bara två av alla anledningar till att Goldschmidt Sweden AB väljer att vara med som utställare i år igen. Dessutom kommer de att presentera en banbrytande innovation inom branschen – ett unikt hybridfordon som är anpassat för både väg och järnväg.

– Vi på Goldschmidt Sweden AB ser mässan som ett sätt för oss att stärka våra upparbetade kundrelationer, och samtidigt träffa nya potentiella kunder. Här träffar vi alla på ett och samma ställe och kan utbyta erfarenheter, Stefan Magnusson, vd för Goldschmidt Sweden AB.

Mässdebut med nytt företagsnamn

– Vi har tidigare varit med som utställare på Elmia Nordic Rail, fast aldrig under varumärket Goldschmidt Sweden AB. Det här beror på att vi i slutet av 2022 bytte namn från SRS Sjölanders AB till Goldschmidt Sweden AB. Därför ser vi årets mässa som en fantastisk möjlighet där vi kan fronta vårt nya företagsnamn och visa upp vårt erbjudande till järnvägsbranschen, säger sälj- och marknadschef, Peter Stjernfeldt.

En idealisk plats för Nordens ledande järnvägsmässa

Elmia Nordic Rail arrangerades för första gången 1995 och har sedan dess anordnats i Jönköping vartannat år. En plats som uppskattas av många på grund av dess tillgänglighet från olika delar av landet.

–­ Vi tycker att Elmia är en fantastisk plats att arrangera mässan på eftersom det finns tillgång till fantastiska och anpassade lokaler. Dessutom är det en bonus att Jönköping ligger nära intill E4:an, vilket gör det smidigt för oss och våra kunder att ta sig dit.

Presenterar en banbrytande nyhet

Elmia Nordic Rail är en unik arena där företag kan ta tillfället i akt och presentera nya innovationer inom branschen.

– På årets mässa kommer vi att presentera vårt senaste hybridfordon som kan köras på både vägar och järnvägar med enbart eldrift. Vi är dessutom första tillverkaren i Sverige som lanserar ett hybridfordon som kan drivas 100% på el vid både väg och järnvägsdrift, fortsätter Stefan Magnusson.

Företagets hybridfordon är ett bevis på deras förmåga att vara i framkant, särskilt när det gäller hållbar teknik och innovativa lösningar för järnvägsbranschen.

– Vi är ivriga att se hur vårt senaste hybridfordon kommer att transformera järnvägsunderhållet och främja en mer hållbar framtid. Det är tydligt att det finns ett starkt intresse och en hög efterfrågan för olika hybridlösningar, och vi är redo att möta marknadens behov. Besök vår monter U400:01 på mässan för att se vårt banbrytande hybridfordon i aktion, avslutar Peter Stjernfeldt och Stefan Magnusson.