Nyheter

AddSecure lanserar ny 4G-larmsändare för att bemöta nedstängningen av 2G-, 3G- och kopparnäten

Den nya larmsändaren, som har stöd för 4G, är särskilt utvecklad för inbrottslarm och tekniska larm. Sändaren är liten och smidig och enkel att installera utan att tumma på säkerheten.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end lösningar, lanserar Edge DS, en effektiv larmsändare som är utformad för kunder som vill ha en prisvärd men pålitlig lösning för inbrottslarm och tekniska larm.

För kunderna ger den nya larmsändaren, som har stöd för 4G, möjlighet att modernisera och digitalisera sina uppkopplingar samtidigt som de kan förbereda sig för utfasningen av 2G-, 3G- och kopparnäten.

Larmsändaren är enkel att installera och levereras med ett integrerat AddSecure Link e-SIM som inkluderar datatrafik för en säker uppkoppling via privata APN.

Liten larmsändare, stora möjligheter

— Lanseringen av Edge DS är en viktig milstolpe både för våra kunder och för AddSecure eftersom larmsändaren bemöter såväl digitaliseringen som utfasningen av gamla telekomnät. Enkelhet, flexibilitet och säkerhet är de ledord som vi har använt när vi har utvecklat produkten. Larmsändarens smidiga storlek och prisvärdhet gör det möjligt för oss att utöka vår kundbas, vilket bidrar till att stärka AddSecures utbud av larmtjänster i Sverige, säger Peter Johansson, affärsområdeschef för Smart Alarms på AddSecure.

Viktiga fördelar för kunden:

4G-stöd

Inbyggt AddSecure Link e-SIM med roaming som inkluderar datatrafik för bästa

möjliga uppkoppling

Enkel och snabb installation

Säker uppkoppling via privat APN

Certifering pågår enligt EN 50 136 SP4

För mer information om Edge DS och AddSecures utbud av larmlösningar, besök:

https://www.addsecure.se/smart-alarms/ 

PÅ bilden: Peter Johansson, President Smart Alarms