Nyheter

Nya helelektriska Ford Explorer ger sig ut på äventyr tillsammans med Indiana Jones

Nya elektriska Ford Explorer ger sig ut på sitt första äventyr tillsammans med filmen Indiana Jones and the Dial of Destiny. I en 60-sekunders lång reklamfilm tar Ford Explorer dig med på en upptäcktsresa – i äkta Indiana Jones-stil.

I slutet av denna månad kastas världsstjärnan Harrison Ford återigen ut på ett halsbrytande äventyr där han, som så många gånger tidigare, måste lösa de mest utmanande uppgifter i rollen som Indiana Jones. Ford Explorer är symbolen för äventyr – och bär därmed det väldigt passande namnet. Det var därför självklart för Ford att samarbete med den ultimata upptäcktsresanden, Indiana Jones, och Disney och Lucasfilm, som ligger bakom filmen.

– Indiana Jones är den mest ikoniska amerikanska upptäcktsresanden på bioduken, så att vår egna ikoniska Ford Explorer följer med på hans senaste bio-äventyr kom sig naturligt. Ford Explorer är designad och gör nu sin debut i Europa. Den är inte bara elektrisk, utan precis som filmen tar den med europeiska kunder på ett elektrifierat äventyr, säger Martin Sander, VD, Model e, Ford Europa.

Indiana Jones and the Dial of Destiny är den femte och sista delen av Indiana Jones-serien med Harrison Ford i huvudrollen som Indiana Jones. I filmen finns även skådespelare som Mads Mikkelsen, Antonio Banderas och Phoebe Waller-Bridge.

Den 60 sekunder långa reklamfilmen kan ses i Sverige redan från och med idag, och filmen kan ses exklusivt ses på bio från och med den 28 juni.

Här kan du uppleva reklamfilmen själv:

Senare i år kommer Ford Explorer att ge sig ut på en världsturné när äventyraren och reseinfluencern Lexie Alford, även känd som Lexie Limitless, sätter sig bakom ratten och upplever världen. Läs mer om det kommande äventyret.

Reservera din egen Ford Explorer

Oavsett om du är sugen på äventyr eller stadskörning passar nya Ford Explorer till det mesta. Den mellanstora suven finns i två varianter som båda har massor av coola funktioner. Till exempel en 15″ justerbar pekskärm, ett flexibelt bagageutrymme på cirka 450 liter och en 17 liters MegaConsole mellan framsätena.

Du kan nu reservera ditt intresse redan idag och få information så snart orderböckerna öppnar senare i sommar. De första svenska kunderna planeras att få sina bilar redan i början av nästa år.

Läs mer om Ford Explorer