Nyheter

Holländska charterbolaget BBI Travel erbjuder direktflygningar till Scandinavian Mountains Airport i vinter

Efter att ha trafikerat flygplatsen under två säsonger väljer nu BBI Travel att lägga flygen till Sälen/Trysil som rena direktlinjer. Förutom Groningen fortsätter också flygningarna från Schiphol i Amsterdam. Säsongspremiären blir dagen före julafton.

– Vi är väldigt glada att BBI Travel fortsätter flyga holländska gäster till vår fjälldestination. Att de nu också väljer ett direktflyg från Amsterdam är otroligt roligt och spännande då vi vet att många i och kring Amsterdam vill besöka vår fjällvärld. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Skidorterna Trysil och Sälen är mycket mångsidiga resmål för vintersport och andra aktiva vinteraktiviteter som hundspann och snöskoter. Det vi erbjuder våra gäster är den unikt korta transfertiden, som i kombination med den snabba och effektiva hanteringen på den moderna flygplatsen säkerställer att man kan vara i backen på nolltid (inom en timme) efter landning. Säger Henk van der Kooi, vd på BBI Travel.

Flygtidtabell med Boeing 737-800 lördagar 23 dec 2023 till 16 mars 2024:

Amsterdam – Scandinavian Mountains Airport 07:20-09:20

Scandinavian Mountains Airport – Amsterdam 15:20-17:20

Groningen – Scandinavian Mountains Airport 12:50-14:30

Scandinavian Mountains Airport – Groningen 10:10-11:55

Om BBI Travel

BBI Travel är av de äldsta reseorganisationerna i Nederländerna. Förutom resor till Sälen/Trysil ingår förutom Finland och Island även Irland och Kanada. BBI Travel är generalagent för rederiet Hurtigruten, som organiserar sjöresor längs kusten i Norge, Spetsbergen, Grönland, Alaska och Antarktis.