Nyheter

ORA expanderar ytterligare i Skåne efter sommarens försäljningsökning

Den uppmärksammade elbilen ORA utökar med ytterligare en återförsäljare i Skåne efter uppskattade framgångar med nya återförsäljare i flera svenska städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Sundsvall, Helsingborg, Luleå och Uppsala samt flera andra orter.

Den personliga och färgglada elbilen, som tilldelats högsta möjliga poäng och fick 5 stjärnor för sin säkerhet av Euro NCAP stärker sin ställning på den skånska elbilsmarknaden. Det är omtyckta City Motor som den 1 september öppnar för ORA försäljning i Svedala. ORA´s expansion rullar på enligt plan och innan året är slut ska ORA erbjudas i alla Sveriges 20 största städer.

Trots att bilmarknaden i stort har det tufft så finns det varumärken som ser ett ökat intresse och expanderar. Den prisade elbilen ORA är ett av de goda exemplen, och City Motor i Malmö är ett annat gott exempel som redan säljer ORA med framgång i Malmö och nu därför expanderar med den färgstarka utmanaren ORA till sin verksamhet i Svedala. City Motor är en medveten aktör som står för ständig utveckling och en stark kunskap om branschen och som ser en ökad efterfrågan på elbilar av kvalité.

– Vi är väldigt glada och entusiastiska över att kunna välkomna även ORA till vår anläggning i Svedala. ORA har snabbt blivit en del i familjen och vi ser fram emot att kunna erbjuda alla våra kunder ännu fler alternativ när det kommer till hållbar mobilitet. ORA är inte bara exceptionellt designade och innovativa, de erbjuder också hög kvalitet, klassledande säkerhet, utmärkt körupplevelse samtidigt som de främjar hållbarhet och minimerar miljöpåverkan. Denna expansion är en del av vår långsiktiga tillväxtstrategi och ett bevis på vår ständiga utveckling, säger Nicklas Rosendahl, delägare av City Motor i Malmö och Svedala.

ORA är inte bara Sveriges kanske snyggaste elbil utan även den säkraste elbilen. Euro NCAP, som är ett oberoende institut och testar säkerheten på nya bilar i Europa, meddelade tidigare att ORA är ”Best in class” i kategorien ”Small Family Cars” där ORA fick högsta poäng och tilldelades 5-stjärnor. ORA har en design som sticker ut interiört, men kanske framför allt exteriört. En färgsprakande uppvisning i design, enkelhet och säkerhet.

Lanseringsmodellen ORA 300 PRO har plats för 5 personer, har ett rymligt baksäte, hög standardutrustning och fylld med massor av sköna, smarta funktioner. Läs mer på www.citymotor.se/svedala och www.ora.se.