Nyheter

Tour de Force: Emersons interaktiva Mobile Roadshow besöker 19 länder i Europa

Den största roadshowen någonsin från den stora globala teknik- och programvaruledaren Emerson levererar de senaste lösningarna för flödeskontroll och pneumatik direkt till kundernas anläggningar.

Emerson levererar de senaste lösningarna inom flödeskontroll och pneumatik samt olika expertteam direkt till kunderna genom sitt mobila interaktiva servicecenter under det kommande året. Roadshowen reser längre än förra året och Emersons Mobile Roadshow besöker kunder i än 19 europeiska länder, inklusive nya platser i Litauen, Rumänien och Turkiet. Kunderna får tillgång till en personlig mässa på platsen där de är verksamma. De träffar Emersons experter i person och får djupgående lösningar för deras största utmaningar som relaterar till digital transformation, hållbarhet, maskinautomation med mera.

Under de planerade stoppen kan besökarna ta del av innovationer från Emersons ASCO™-, AVENTICS™-, TopWorx™-, PACSystems™- och Movicon™-portföljer på ett dynamiskt sätt. Fordonet med demonstrationer inom avancerad teknik har en interaktiv digital upplevelse och en inbäddad Ultra High Definition-skärm (UHD) som presenterar detaljerad produktinformation och tekniska onlineverktyg.

Roadshow-presentationerna visar hur sofistikerade och smarta pneumatiktekniker övervakar driften på anläggningar i realtid, hur intuitiva PACSystems Edge-beräkningar och kontrollsystem som drivs av Movicon.NExT™ HMI/SCADA-automationsprogramvara ger avancerade analysverktyg och effektiv Visualisering. Dessa skalbara lösningar samverkar för att systematiskt optimera processer och driva anläggningens hållbarhet, produktivitet och vinst. Tillverkare av alla storlekar kan lära sig hur de kan transformera sina verksamheter digitalt och konvertera insamlad data till information som de kan agera utefter, vilket underlättar beslutsfattande och signifikant förbättrar energieffektiviteten, den allmänna effektiviteten hos utrustningen och mycket mer.

Besökare hittar även beprövade produkter med globala certifieringar som har utvecklats specifikt för deras behov. Några av höjdpunkterna inkluderar pålitliga tekniklösningar för automatisering av flödeskontroll för förbränning, dammuppsamlarsystem och industriella och kommersiella tekniker, samt ASCO-komponenter för processrelaterade, industriella, järnvägsrelaterade, analytiska och medicinska tekniker.

Genom att besöka det innovativa mobila servicecentret och uppleva roadshowen kan företag i hela Europa ”GO Boldly™”. Emerson har som fokus att hjälpa världens ledande företag att smidigt och säkert uppnå sina hållbarhetsmål och optimera sina verksamheter. GO Boldly™ är en inbjudan till företag att följa med Emerson på resan mot att göra världen friskare, säkrare, smartare och mer hållbar.

Se var roadshowen stannar till, höjdpunkter och presentationer av lösningar och få tillgång till resurser på:

Emerson Mobile Roadshow-hubben online.