Nyheter

NYAB utser Elin Åhrberg till ny medlem i koncernledningen

NYAB har utsett Elin Åhrberg till HR- och miljödirektör och ny medlem i koncernledningen. Hon kommer att leda och ansvara för NYAB:s HR- och KMA-aktiviteter samt delta i utvecklingen av hållbarhets- och annan icke-finansiell rapportering av koncernen. Hon tillträder sin tjänst den 16 oktober 2023.

Åhrberg har en lång erfarenhet av HR och ledarskap, senast i bygg- och infrastruktursektorn. Hon arbetar idag som HR-chef på Svevias division Drift där hon varit sedan 2021. Tidigare har hon haft olika HR-relaterade befattningar på bland annat NCC, Mangold Fondkommission och AFRY. Vidare har hon studerat beteendevetenskap vid Stockholms universitet och ekonomi vid Umeå universitet.

– Motiverade och engagerade medarbetare är en hörnsten i NYAB:s verksamhet. Vi arbetar också ständigt med att säkerställa hållbarheten i vår verksamhet. Att stärka vår koncernledning är avgörande för att nå våra ambitioner inom tillväxt och utveckling, och vi är glada över att få Elins stora kompetens i företaget, säger Johan Larsson, VD på NYAB.

– Det här är en fantastisk möjlighet att bli en del av en framåtblickande och dynamisk organisation. Jag är ivrig att börja samarbeta med det talangfulla teamet på NYAB och bidra till dess fortsatta framgång. Jag är riktigt glad över att börja i min nya roll i oktober, säger Elin Åhrberg.