Nyheter

Andie Lahdo, ABS Wheels, Inspirerar Ungdomar vid ”Framtidskoll” aulaföreläsning på Arlandagymnasiet

Närvarade Andie Lahdo, VD för ABS Wheels, som en yrkesrepresentant vid Ung Företagsamhet Stockholms årliga ”Framtidskoll” event på Kulturum. Andie Lahdo delade med sig av sin företagssuccé och inspirerade över 600 entusiastiska årskurs 9 elever med sina insikter.

Andie Lahdo, en uppfinnare och entreprenör som har lett ABS Wheels till imponerande tillväxt de senaste åren, var hedrad över att vara en del av detta inspirerande tillfälle. Han påminde om att han själv hade anknytning till skolan och kände en personlig koppling till evenemanget.

På Scenen deltog även Solyana S. Arlanda flygplats, Anna S. Arlandastad, Jean-Piere P Hotell Kristina och Petri T. Skoklosters slott. Moderator var Elin Henningsson.

Andie Lahdo:

– Det är fantastiskt att vara här idag, i samma gymnasium som jag själv utbildade mig till fordonstekniker mellan åren 1989-1991. Det är en ära att få återvända och dela mina erfarenheter med framtida generationer av entreprenörer.

Framtidskoll föreläsningen är en viktig del av Ung Företagsamhet Stockholms arbete med att inspirera och utbilda ungdomar om entreprenörskap och företagsamhet. Andie Lahdos medverkan tillförde en stor dos inspiration och praktiska råd till eleverna, som nu har ännu större insikt i möjligheterna som väntar dem i framtiden.

För mer information om ABS Wheels och deras resa inom e-handel med däck och fälgar:

www.abswheels.se

För mer information om Ung Företagsamhet Stockholm och deras initiativ för att främja entreprenörskap bland ungdomar:

www.ungforetagsamhet.se/stockholm