Nyheter

VertiGIS webbaserade mjukvara för verksamheter inom försörjningssektorn finns nu tillgänglig över hela världen

VertiGIS, en ledande global leverantör av lösningar för resultatbaserad hantering av geografiskt definierade tillgångar, lanserar nu VertiGIS Networks över hela världen. Med VertiGIS Networks erbjuds skräddarsydda lösningar för verksamheter inom försörjningssektorn som på ett smidigt sätt kan visualisera, redigera och integrera sina geografiska nätverksdata med moderna webbapplikationer.

Esri, världsledande inom geografiska informationssystem (GIS)-mjukvara, lanserade ArcGIS Utility Network 2018. VertiGIS Networks representerar en toppmodern produktlinje som är uppbyggd från grunden och ger försörjningsföretag möjlighet att visualisera, spåra, analysera och redigera sina ArcGIS Utility Network-data i både online- och offline-arbetsflöden.

Med VertiGIS Networks kan företag dra nytta av molninfrastrukturens flexibilitet och skalbarhet. Det ger sömlös integration, effektiv resursanvändning och ökad motståndskraft. Produktlinjen automatiserar även datautbyte och synkronisering mellan GIS och företagssystem som SAP, vilket undviker dubbelarbete och säkerställer hög kvalitet och integritet i databaserna.

– VertiGIS Networks ger företag en komplett lösning för hantering av deras tillgångar, från design och konstruktion till drift och underhåll, över alla affärsområden, säger Drew Millen, CTO på VertiGIS. Genom att erbjuda dessa lösningar i molnet sänker vi trösklarna för försörjningsföretag att dra nytta av den kraft som Esris ArcGIS Utility Network erbjuder, utan att behöva investera i dyr hårdvaruinfrastruktur.

VertiGIS Networks produktlinje inkluderar verktyg som VertiGIS Network Explorer, VertiGIS Network Simulator, VertiGIS Network Editor, VertiGIS Network Locator, VertiGIS Outage Manager och VertiGIS Network Maintenance. Datamodellerna baseras på ArcGIS Utility Network och kan enkelt anpassas till företagens behov samtidigt som de följer etablerade standarder. Dessa modeller säkerställer enhetlighet över alla affärsområden och bildar en stabil grund för den digitala tvillingen av nätverksinfrastrukturen.

Foto: Jemtee