Nyheter

Goodyear har utsetts till ”Preferred Partner” av Mercedes-Benz i Sverige

Mercedes-Benz Sverige har valt Goodyear som ”Preferred Partner” i kategorin däck. Detta innebär att Goodyear under 2023/24 kommer att vara föredragen däckpartner för det kända fordonsmärket. Mercedes-Benz genomför vartannat år en omfattande utvärdering och urval av sina samarbetspartners.

För Goodyear betyder denna utnämning att varumärket och dess prisbelönta produkter kommer att rekommenderas till slutkonsumenterna samt att Goodyears varumärke kommer att vara synligt i butik genom co-branded kommunikationsmaterial.

Ole Jæger, Specialist Parts Sales Mercedes-Benz Sverige beskriver samarbetet med Goodyear:

– Vi ser ett stort mervärde i den specialistkunskap om däckbranschen som Goodyear kan bidra med tillsammans med sitt testvinnande produktsortiment. Att kunna erbjuda våra återförsäljare Goodyears expertis inom däck för att utveckla sin däckaffär är något vi är mycket glada för.

Boban Krstic, Key Account Manager Fleet Goodyear Sverige:

– Vi är självklart mycket glada över att få denna utmärkelse från Mercedes-Benz och ser fram emot samarbetet och att vara delaktiga i utvecklingen av Mercedes-Benz däckaffär på den svenska marknaden hos de lokala återförsäljarna. Utmärkelsen bekräftar vår servicekvalitet och det starka engagemang som vårt team tillför.