Nyheter

HBA Fordonsteknik presenterar Hydra kurvad extraljusramp med positionsljus

Nu lanserar HBA en uppdaterad modell av Hydra kurvad LED ramp. Höstens nyhet har vitt eller orange positionsljus, är tunnare till formatet jämfört med sin föregångare och rampfronten har en uppgraderad sömlös linsdesign.

Aerodynamisk utformning och sömlös lins

Hydra är en kurvad extraljusramp med positionsljus. Rampen har 14st högeffektiva dioder som tillsammans ger 140W. Hydra har en aerodynamisk utformning och är endast 40 mm hög. Ramphuset är av aluminium och linsen av slagtålig polykarbonat.

Nya Hydra har en sömlös lins som spänner över hela rampens front. Det innebär en rampfront utan kanter, som skapar mindre risk för ansamling av exempelvis snö, smuts och salt. Linsen är lätt att torka av och hålla rent, vilket ger bra förutsättningar för optimal ljusprestanda.

Positionsljus vitt och orange

Hydra levererar en ljusbild som belyser hela vägbanan på ett optimalt sätt. Det kraftfulla ljuset ger föraren full kontroll både i vägrenen och långt framför fordonet. Hydra passar dig som ställer högra krav på maximalt ljusflöde och ljusprestanda.

Extraljuset är E-godkänt enligt ECE R112 och lyser med 1 lux på 480 meter. Positionsljuset finns med ett ECE R7 E-godkänt vitt ljus och ett orange stylingljus.

Montering, fästen och kontaktering

Rampen mäter 20″/518mm i bredd vilket gör den optimal för montering under eller över nummerplåten, alternativt infälld i fordonets grill. Du kan själv välja hur du sätter fast rampen. Hydra levereras med fästen för mitt- eller sidomontering och har utgående kabel med 4-polig DT-kontakt.

Tillbehör

Som tillbehör erbjuder HBA ett komplett kablage med 4-poliga DT-kontakter och säkring. Om rampen ska monteras på personbil eller transportbil finns även ett universalfäste i svartlackerad rostskyddsbehandlad plåt.