Nyheter

Ny Nordenchef på Dynatrace

Dynatrace har anställt Johan Dahlin som Regional Vice President Nordics & Eastern Europe. Han har varit verksam i IT-branschen i över 20 år inom mjukvaruutveckling, projektledning och försäljning.

Närmast kommer Johan från ServiceNow där han arbetat i 11 år och senast ansvarat för den svenska verksamheten som vd.

– Jag känner mig väldigt glad och inspirerad av att bli en del av Dynatrace. Sverige och Norden är med sina många framgångsrika multinationella företag och sin starkt digitaliserade offentliga sektor en mycket viktig marknad för Dynatrace. Vi kommer att växa starkt i Norden de kommande åren för att möta efterfrågan från företag och offentlig sektor som vill öka sin digitala transformation. Tillsammans med kompetenta kollegor ser jag fram emot att vara en drivande del på den resan, kommenterar Johan Dahlin.