Nyheter

Ny försäljningsdirektör för Jungheinrich i Sverige och Danmark

Mikkel Sort har den 1 januari 2024 tillträtt som ny försäljningsdirektör för Sverige och Danmark på Jungheinrich.

Mikkel har över 20 års omfattande erfarenhet av att driva kommersiell excellens och tillväxt som senior ledare i nordiska fordons- och finansföretag. Han kommer närmast från rollen som Country Managing Director på RN Nordic, innan dess har han arbetat som Sales Director på ALD Automotive i Danmark.

– Idag är jag otroligt glad och stolt över att börja min resa som försäljningsdirektör för Jungheinrich i Sverige och Danmark. Att ansluta mig till ett företag som har en så stark global närvaro och en imponerande historia inom materialhantering är en exceptionell möjlighet. Med min erfarenhet från båda fordons- och finansindustrin, hoppas jag kunna bidra med att utveckla och stärka kundrelationer, driva försäljningsinitiativ och säkerställa att Jungheinrich förblir den föredragna partnern inom materialhantering och logistik i Danmark och Sverige, säger Mikkel Sort.

– Jag är verkligen glad att få välkomna Mikkel till Jungheinrich. Hans långa erfarenhet från fordonsindustrin och leasingbranschen kommer att vara en stor tillgång för såväl våra kunder som vår organisation, säger Carsten Duus, VD för Jungheinrich i Sverige och Danmark.