Nyheter

Riddermark Bil har Sveriges nöjdaste kunder

Riddermark Bil har Sveriges nöjdaste kunder Enligt en nyligen genomförd undersökning sticker Riddermark Bil ut som den bilfirma i Sverige som har de allra nöjdaste kunderna. Företagets unika approach till kundservice, sitt breda utbud av kvalitetsfordon och sitt engagemang för kundnöjdhet har bidragit till dess framstående position i branschen.

Bland undersökningen som gjorts av Finanstid finns etablerade jättar som Holmgrens Bil, Hedin Bil, Riddermark Bil och Bilia Group, samt Kamux och den snabbt växande utmanaren Viköperdinbil.

Dessa bilhandlare har bäst betyg enligt Trustpilot

· Riddermark Bil har betyget 4.4 av 5.0

· Viköperdinbil har betyget 4.1 av 5.0

· Hedin Bil har betyget 3.4 av 5.0

· Kamux har betyget 2.0 av 5.0

· Bilia har betyget 1.7 av 5.0

Vad är Trustpilot?

Trustpilot är en kundrecensionsplattform som grundades i Danmark år 2007. Den tillåter konsumenter från hela världen att lämna omdömen och betyg för företag och tjänster som de har använt. Plattformen är öppen och gratis för alla att använda, vilket innebär att både företag och konsumenter kan skapa profiler och interagera med omdömen. Företagen kan också svara på omdömen för att förbättra sin kundservice