Nyheter

Upptäck energisystem med Zpark på eCar Expo 2-4 feb

Zpark Energy Systems, en framstående aktör inom laddinfrastruktur och energisystem, är stolta över att meddela sitt deltagande på eCar Expo på Friends Arena i Stockholm. Besökare uppmanas att utforska Zparks monter, nummer C:13, för att uppleva förstklassiga energisystem, inklusive elbilsladdare, batterilagring och andra banbrytande lösningar.

Vad du kan förvänta dig vid Zparks monter:

Demonstration av laddinfrastruktur: Upptäck Zparks hållbara laddningslösningar, inklusive deras högeffektiva elbilsladdare och motorvärmare i samma enhet Zpark Duo.

Innovativa energisystem: Utforska Zparks banbrytande teknologier för lagring och distribution. Få insikter om Zparks nya Quick och Buffer system, nyligen invigt vid Norrbottens Snabbaste Laddstation med integrerat batteri buffertsystem i Öjebyn.

Möt Zparks experter: Prata direkt med Zparks experter för att få personlig rådgivning och information om de senaste trenderna inom hållbar energi.

För att göra besöket ännu mer spännande kommer Zpark att erbjuda chansen att vinna en snabbladdare till mobiltelefon. Ta del av tävlingen genom att skanna QR-koden i montern (C:13) och svara på frågorna i ett quiz. Den som har flest rätta svar på snabbaste tid vinner.

Datum och Plats:

Datum: 2-4 februari

Plats: Friends Arena, Stockholm

Zparks Monternummer: C:13

Zpark Energy Systems ser fram emot att träffa besökare och dela sin passion för hållbar energi vid eCar Expo i Stockholm. För mer information om mässan och köp av biljetter klicka här eller mer information om Zpark klicka här.