Nyheter

Biltema planerar etablering i Kirunas nya stadskärna

Genom att etablera ett nytt varuhus i hjärtat av Kirunas nya stadskärna ser Biltema fram emot att bli en del av stadens framtid. Det nya varuhuset, som planeras bli 7500 kvadratmeter stort, kommer att erbjuda ett omfattande urval av produkter för bil, bilvård, bygg, båt, fritid, hem och teknik – allt under ett och samma tak och självklart med ett stort och luftigt Biltema Café.

Planen är att förvärva 25 000kvm i Kiruna och  är ett tecken på Biltemas engagemang för långsiktig och trygg planering inför etableringen.

Detta är en del av Biltemas expansionsstrategi, och man är övertygade om att det nya varuhuset i Kiruna kommer att vara ett viktigt steg i denna riktning.

– Vi är stolta över att äntligen berätta om denna etablering! Vi ser nu fram emot, att tillsammans med Kiruna kommun, fortsätta processen framåt med siktet inställt på att etablering ska ske så snart det är möjligt, säger Adelina Voci, Vice VD Biltema Sweden AB.