Nyheter

Nu finns inrivers nya lösning för produktinformationshantering på Microsoft Azure Marketplace

Idag lanserar mjukvaruföretaget inriver en ny lösning för produktinformationshantering (PIM) på Microsoft Azure Marketplace, en onlinebutik som erbjuder tjänster till företag som använder molnplattformen Azure.

Nu får varumärken, tillverkare och återförsäljare världen över tillgång till inrivers nya PIM-lösning, vilket möjliggör för dem att skala upp sin verksamhet i Azure på ett tillförlitligt och smidigt sätt.

– inrivers PIM är ett välkommet tillskott till Azure Marketplace, där globala kunder kan hitta, prova och köpa tusentals olika molnlösningar. Azure Marketplace en del av ett molnbaserat marknadslandskap som förutspås öka sina intäkter med 500 procent från 2022 till 2025, bland annat tack vare pålitliga partners som inriver, säger Jake Zborowski, General Manager på Microsoft Azure Platform at Microsoft Corp.

Den nya PIM-lösningen från inriver är en multi-tenant SaaS-lösning som möjliggör effektiv informationshantering under hela produktresan, från inköp till avveckling och alla steg däremellan. Med hjälp av lösningen kan varumärken, producenter och detaljhandlare tillgodose de växande hållbarhetskraven från slutkonsumenter och myndigheter genom nya funktioner, som inbyggd analys av digitala hyllor, integration och syndikering.

Med PIM kan kunder även uppnå snabbare time-to-market och skapa tryggare leveranskedjor.

– Inom det ständigt föränderliga digitala landskapet behöver verksamheter flexibla och modulära lösningar som enkelt kan integreras i deras befintliga tekniska infrastruktur. Genom att använda Microsoft Azure Marketplace utvidgar vi nu vår räckvidd. Det möjliggör bättre stöd för företag globalt som strävar efter att effektivisera sin digitalisering och öka sina intäkter, säger Brooke Cunningham, CMO på inriver.

Läs mer om inrivers nya PIM-lösning på deras sida på Microsoft Azure Marketplace.