Nyheter

Log Max expanderar till DSVs logistikcenter i Rosersberg

Under 2024 välkomnar DSV Log Max som designar och tillverkar världsledande, moderna och högteknologiska skördaraggregat till skogsmaskiner. DSV kommer att hantera Log Max lagerhantering av reservdelar på vårt logistikcenter i Rosersberg.

Log Max grundades 1980 och har sitt huvudkontor i Grangärde, Dalarna.

– Vi är oerhört stolta över att få vara en del av Log Max expansionsplaner. Vi ser fram emot att få bidra till ökad produktion och snabba leveranstider till deras kunder. Partnerskapet med Log Max bygger på förtroende och en gemensam syn på kundnöjdhet, vilket är väldigt viktigt för vår verksamhet, säger Ian Swinhoe, VD för DSV Solutions AB.

DSVs logistikanläggning i Rosersberg, strax norr om Stockholm, ligger nära flygplatsen Stockholm-Arlanda, hamn, järnväg och motorväg, vilket är mycket viktigt för DSVs och våra kunders affärsverksamhet.

Lagret omfattar ca 68 000 kvm, är certifierat enligt BREEAM nivå ”Very good” och har solceller på taket för att säkerställa energibehovet.

– För att snabba på leveranserna till våra kunder och frigöra plats i vår produktion, flyttar vi vårt reservdelslager till DSV i Rosersberg, säger Jon Mattsson, VD på Log Max AB.