Nyheter

Caroline Segerstéen Runervik ny Nordenchef för Capgemini

Capgemini tillkännager idag att Caroline Segerstéen Runervik utsetts till ny Nordenchef för Capgemini. Hon efterträder Anil Agarwal, som kommer fokusera på sin roll som Group Sales Officer för Capgemini i Nord- och Centraleuropa.

Båda tjänsterna träder i kraft den 1 maj 2024.

– Med Carolines starka erfarenhet av att driva lönsam tillväxt inom många branscher, hennes passion för förändring och sitt ledarskap är hon en perfekt match för att leda vår nordiska verksamhet framåt. Jag är övertygad om att Caroline kommer att vara en av de viktigaste framgångsfaktorerna när Capgemini tar nästa steg mot att stärka vår position som strategisk affärs- och transformationspartner för våra kunder, säger Michael Schulte, VD för Capgeminis strategiska affärsenhet för Nord- och Centraleuropa. Jag vill också tacka Anil Agarwal för hans insatser under de senaste sex åren. Han har varit avgörande för att driva tillväxt med fokus på att utveckla nya branschsegment och skapa värde för våra kunder. Anil kommer fortsatt ha en central roll i rollen som Group Sales Officer för Nord- och Centraleuropa och driva tillväxt och öka marknadsandelarna.

– Jag är stolt och ser fram emot möjligheten att få leda Capgemini i Norden och bygga vidare på vår starka position. Det är tydligt att nordiska organisationer fortsatt behöver skynda på omställningen till en mer digital och hållbar värld genom att accelerera tillämpningen av AI och molnteknologi. Tack vare vår starka lokala förankring samt vår affärs- och branschexpertis är vi rätt strategisk partner på denna förändringsresa, tillsammans med våra kunder, partners och medarbetare i Norden, säger Caroline Segerstéen Runervik, nyutnämnd Nordenchef för Capgemini, och fortsätter:

– Capgemini har en unik förmåga att möta hela bredden av affärsbehov, från strategi och design till teknik- och produktutveckling. Jag kommer tillsammans med mitt nordiska team, fortsätta att driva ett starkt kundfokus, stärka vår branschexpertis och skapa förutsättningar för en inkluderande och hållbar framtid som möjliggörs av teknik.