Nyheter

Ny definition av smart passerkontroll

Uppgradera smart passerkontroll med Salto Glass XS väggläsare och dess fantastiska design, banbrytande teknik och oöverträffade nivå på sofistikerad säkerhet.

Salto är stolta över att presentera Glass XS Väggläsare, en innovativ produktlinje som sätter en ny standard inom passerkontrollteknik för väggläsare. Den nya Glass XS Väggläsare, en del av Salto XS väggläsarsortimentet, har en stilren och elegant design.

Med dess unika design och banbrytande teknik erbjuder den användare och systemoperatörer en optimal upplevelse inom passerkontroll.

Glass XS Väggläsare ger en komplett säkerhetslösning och underlättar integrationen av väggläsaren i kombination med kontrollenheterna för en enkel och komplett styrning av elektriska enheter – inklusive bommar, hissar, skjutdörrar eller elektroniska grindar.

– Vi är stolta över att presentera Glass XS Väggläsare, en produkt som representerar framtiden inom passerkontrollteknik. Genom sin design och avancerade funktioner erbjuder Glass XS Väggläsare användarna överlägsen nivå av kontroll och säkerhet, säger Jesper Buch, Managing Director på Salto Systems Nordic.

Glass XS Reader är tillverkad av material av högsta kvalitet med en motståndskraftig, reptålig front i härdat glas, som säkerställer hållbarhet och minimalt underhåll. Dess eleganta och moderna design kan anpassas med vit eller svart glasfront, vilket gör den idealisk för infälld montering inomhus och i kopplingsdosor.

De viktigaste funktionerna Glass XS Väggläsare inkluderar:

Stilren design: Extra platt minimalistisk design-bara 4 mm tjock

Panelmaterial: Härdat glas

IP-klass: IP66. Designad för att klara tuffa miljöer även utomhus

Anslutning till dörrkontrollenhet: 4 ledare

NFC-teknologi och Bluetooth LE för smart phone-användning

MIFARE® DESFire® – iCLASS® kompabilitet

Läsarstatus visas med ljus och ljudindikation

Infälld montering i vägg med universell mekanismbox

Kompatibel med Salto KS, Space och Homeloks smarta passerkontrollplattformar

Med Salto XS Glass Väggläsare, är tillträde med din mobil eller kodbärare enkelt och snabbt.

Genom att hålla din smartphone nära läsaren öppnas dörren sömlöst samtidigt som du säkerställer endast behörigt tillträde. Upplev banbrytande teknologi inom passerkontroll med Glass XS Väggläsare från Salto och lyft säkerhetsnivån på din anläggning.