Nyheter

Ny premiumkvalitet för bensin i Sverige

Nu lanserar Circle K en ny premiumbensin på utvalda stationer på den svenska marknaden. milesPLUS 95 är en vidareutveckling av bensinen miles 95, som förutom att den tar dig upp till 2,7 procent längre även ger bättre prestanda.

– milesPLUS 95 är en 95-oktaning premiumbensin som endast finns på Circle K. Den innehåller en större mängd av vårt unika additiv vilket gör att motorn rengörs snabbare och en ren motor fungerar alltid bättre och mer effektivt. Bilen får med en renare motor tillbaka nästan samma prestanda som när den är ny, säger Jenni Alterling, Senior Fuel Product Manager på Circle K.

ab circle k bild

milesPLUS 95 har tagits fram med Circle K:s bensin miles 95 som grund. Med högre inblandning av ett multifunktionellt additiv än i bensinen miles 95 ger det en snabbare och kraftigare rengöring av motorn. Det gör att förbränningen blir mer effektiv, friktionen minskas och motorns prestanda ökar.

– Nu välkomnar vi ytterligare en premiumkvalitet in i vår milesfamilj. Det här är ett fortsatt led i Circle K:s satsning för att utveckla och erbjuda högkvalitativa och energieffektiva drivmedel. Med milesPLUS 95 erbjuder vi ett alternativ som har alla de goda egenskaperna som miles har plus lite till. Produkten ger bästa möjliga motorprestanda och lägre bränsleförbrukning, säger Jenni Alterling.

Bensinen uppfyller den svenska standarden SS-EN 228 och kan tankas i alla bensinbilar. Från den 1 december är den tillgänglig på sex av Circle K:s fullservicestationer i Malmö- och i Stockholmsområdet. Stationerna i Malmö är Circle K Spillepengen, Circle K Bellevue och Circle K Almgården och stationerna i Stockholmsområdet är Circle K Bandhagen, Circle K Råcksta och Circle K Östertälje.

Redaktionen