Nyheter

Flygbussarna lanserar Swish på webbplats och i app

I dagarna rullar Flygbussarna ut Swish som nytt betalsätt på sin webbplats och i sin app för iPhone och Android. Att möjliggöra Swish är ett viktigt steg som gör det både enklare och snabbare för kunderna att köpa sin biljett.

Nu kan Flygbussarnas kunder köpa sin biljett med det etablerade och allt mer populära betalsättet Swish. Enligt Swish har tjänsten i dag över 6 miljoner användare och ökar med omkring 100 000 användare varje månad.

– Vi är glada att äntligen kunna erbjuda Swish till våra kunder. Vi jobbar hela tiden med att förbättra kundupplevelsen och Swish är ett betalsätt som många tycker är smidigt, säger Marcus Kaipe, ansvarig för Flygbussarnas försäljningskanaler.

En av fördelarna med Swish är att nya kunder till Flygbussarna slipper skriva in sina bankkortsuppgifter i samband med köp vilket kan vara stressande nära bussavgång. Att köpa biljetten med Swish går på mindre än en minut.

– Vi hoppas att våra kunder kommer att uppskatta Swish som betallösning på vår webbplats och i vår app, avslutar Marcus Kaipe.