Nyheter

Nu öppnar förhandsbokningen av Audis första helt eldrivna bil

I dag, den 19 mars, öppnar Audi förhandsbokningen av sin första fullt elektrifierade bil – Audi e-tron. Den som väljer att registrera sig får mot en depositionsavgift på 20 000 SEK en reserverad plats i kön för den första produktionsvågen av e-tron.

Redan i dag är intresset stort kring Audi e-tron. Runt 10 000 personer har anmält sitt intresse för av att veta mer om Audis första fullt elektrifierade bil. Den första modellen, en SUV, byggs i Bryssel och lanseras i slutet av 2018.

– Nedräkningen till Audis första helt eldrivna bil börjar nu på allvar. Vi tar ett stort steg in i en utsläppsfri framtid och vi har höga ambitioner – vi menar att kunden inte ska behöva kompromissa med prestandan för att ta ansvar för vår framtid, säger Jörgen Wedefelt, försäljningschef Audi Sverige.

Depositionsavgiften är till för att reservera ett antal bilar från den allra första produktionsvågen och ger möjlighet till en prioriterad beställning av nya Audi e-tron hos en Audi-återförsäljare. Om kunden väljer att avboka sin plats återbetalas hela depositionsavgiften.