Nyheter

DHL blir Official Logistics Partner till Allsvenskan 2018-2020

DHL Express, världens ledande leverantör av internationella expressleveranser, blir från och med säsongsstarten Official Logistics Partner till Allsvenskan, tillika presentationspartner till Allsvenskan – ”Delivered by DHL”. DHL Express blir samtidigt Officiell Partner till Superettan.

– Det är mycket glädjande för oss att kunna presentera en stark internationell aktör i DHL Express som ny samarbetspartner till våra ligor, säger Jan Karlsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på Svensk Elitfotboll.

DHL Express vill liksom Svensk Elitfotboll och dess ligor bidra till att leverera hållbara och attraktiva värden för sin omgivning, det nya samarbetet kommer att förstärka varandras möjligheter.

– Våra samtal sedan november har varit väldigt konstruktiva, vi får i DHL Express en partner som kan tillföra och är genuint intresserad av våra ligors utveckling, säger Jan Karlsson.

– Vi på DHL Express ser fram emot att ingå i ett partnerskap med Svensk Elitfotboll och bli den officiella logistikpartnern till Allsvenskan, säger Ted Söderholm, vd på DHL Express Sverige. Vi ser en enorm samverkan mellan en sport som bygger på lagarbete, passion och en vilja att vinna och de värderingar som vi bygger vår kultur på inom DHL Express. Vi deltar aktivt i fotboll, världen över, både genom globala partnerskap och genom deltagande i lokala klubbar och vi kommer att arbeta hårt bakom kulisserna för att stödja och matcha den framgångsrika trend som just nu råder inom svensk elitfotboll.

– DHL är en proffsig och van samarbetspartner till stora sporträttigheter, och vi är glada över att de valt att addera Allsvenskan till deras portfölj, menar Mats Enquist, Generalsekreterare på Svensk Elitfotboll. Vi stärker varandra, och DHL har visat stor respekt för samarbetet med vår liga redan från start.

På bilden:
Ann Berglund, Kommunikationschef DHL Express Sverige, Ted Söderholm, Vd DHL Express Sverige, Mats Enquist, Generalsekreterare Svensk Elitfotboll, Mike Cotter, Försäljning- och marknadsdirektör DHL Express Sverige, Jan Karlsson, Försäljnings- och marknadsdirektör, Svensk Elitfotboll.