Nyheter

Viking Line utökar samarbetet med Matkapojat

Viking Line har intensifierat sitt samarbete med Matkapojat genom utökad bussanslutningstrafik till Viking XPRS från ett flertal orter i Finland. De bägge resebolagens gemensamma historia går långt bak i tiden.

Redan på 1970-talet transporterade Matkapojat resenärer från glesbygden till hamnarna i Åbo, Nådendal och Helsingfors. Nu gör man det möjligt för tusentals resenärer från över 700 orter runt om i Finland att på ett bekvämt och behändigt sätt kunna resa på dagskryssning till Tallinn, sparesor i hela Estland och hotellresor till Tallinn, Tartu, Pärnu och Riga.

Vi är mycket nöjda över att kunna erbjuda våra resenärer ett regelbundet och bekvämt sätt att ta sig till Viking XPRS och vidare till Tallinn. Estland uppskattas mycket som destination och intresset har bara tilltagit under landets jubileumsår. En efterfrågan på resor till Estland finns geografiskt i hela Finland. Vi på Viking Line har alltid varit måna om att ta hänsyn till våra kunders behov och betjäna dem på bästa möjliga sätt. Vi har därför nu tagit ett steg vidare i vårt samarbete med Matkapojat och är övertygade om att regelbundna transporter i bekväma bussar kommer att uppskattas, säger Viking Lines marknadsdirektör Kaj Takolander.

Bussanslutningstrafik till och från Viking XPRS fr.o.m. 28 mars:

Onsdag–söndag (i juli alla veckodagar)

  •  Raumo – Åbo – Salo – Lojo
  •  Björneborg – Huittinen- Forssa – Karkkila – Vihtis – Nummela
  •  Sastamala – Tammerfors – Tavastehus – Riihimäki – Hyvinge
  •  Heinola – Lahtis – Orimattila
  •  Kouvola – Borgå
  •  Imatra – Villmanstrand – Fredrikshamn – Kotka – Lovisa

Dessutom 1–2 dagar i veckan (2–3 dagar i juli) 

Jyväskylä, Nyslott-St. Michel, Kuopio och Vasa-Senäjoki