Nyheter

GKN Aerospace på topp 100-listan över attraktiva arbetsgivare

När Sveriges studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar GKN Aerospace sig bland de 100 mest attraktiva arbetsgivarna! Det visar Universums årliga undersökning FöretagsBarometern, som besvarats av över 22 000 svenska universitets- och högskolestudenter.

I undersökningen hamnar GKN Aerospace på 29:e plats bland civilingenjörsstudenter och på 61:a plats för högskoleingenjörer. Det är en positiv trend då företaget placerat sig högre och högre på listan, 2016 var det

Det är oerhört viktigt för oss att vi uppfattas som en attraktiv arbetsgivare av de som snart ska ge sig ut på arbetsmarknaden. Att vi återfinns bland de 100 mest attraktiva arbetsgivarna för ingenjörsstudenter visar att vi gjort bra ifrån oss på jobbmässor, arbetsmarknadsdagar och i andra sammanhang. Vi har också märkt att antalet sökande till vårt traineeprogram ökar, det är väldigt positivt, säger Jonas Fyhr, HR Director GKN Aerospace Sweden.

GKN Aerospace Sweden ligger i Trollhättan och har 2000 anställda, varav ca 400 ingenjörer. Företaget utvecklar och tillverkar komponenter till flyg- och rymdindustrin.