Nyheter

Preem prisat för bra medarbetarupplevelser

Preem har utsetts till vinnare i utmärkelsen Powered by People och kategorin bästa Bygg- och tillverkningsföretag. 

Powered by People är en utmärkelse där Sveriges mest framgångsrika företag prisas när det kommer till bra medarbetarupplevelser. Utmärkelsen baseras på statistik från medarbetarundersökningar och därmed faktiska uppfattningar om arbetsgivarna. Cirka 200 företag tävlade i tre olika kategorier om att få det prestigefyllda priset.

– Jag är förstås superglad och stolt över att vi på Preem får detta fina pris. Jag är övertygad om att vårt fokuserade arbete med att få våra värderingar levande i vår vardag och uppföljningen av resultatet i vår medarbetarundersökning lagt grunden till det fantaskiska resultat vi uppnått. Vi har verkligen helt grymma medarbetare på Preem! Grattis till oss alla, säger Christian Bjerdén, HR-direktör Preem.

Juryn framhöll i sin motivering att ”Preem arbetar aktivt med sina medarbetarrelationer och förstår vikten av att det interna klimatet måste vara på plats, för att nå sina högt ställda externa mål och sin vision. Såväl arbetsklimatet som ledarskapet har stärkts ytterligare under 2017”.

Powered by People är instiftats av Brilliant Future för att hedra och lyfta företag som kämpar för bra medarbetarupplevelser.