Nyheter

Hertz är Årets Nytänkare 2018

Hertz utsågs till ”Årets Nytänkare” under Frannygalan 2018, där Sveriges mest framstående franchiseföretag prisades. Hyrbilsföretaget fick utmärkelsen för sitt nytänkande och sin förmåga att skapa nya tjänster som kombinerar affärsvärde och hållbarhet. 

Vid den årliga Frannygalan delade intresseorganisationen Svensk Franchise ut pris till årets mest framstående franchiseföretag i sju olika kategorier. Hertz fick ta emot priset ”Årets Nytänkare” som delades ut i samarbete med PwC. ”Årets Nytänkare” tilldelas den franchisekedja som på föredömligt sätt har utvecklat verksamheten och kundupplevelsen genom att arbeta digitalt.

– Vi är väldigt stolta över det här priset. Innovation och nytänkande är en viktig del av Hertz dna. För hundra år sedan uppfann vi biluthyrning. Idag jobbar vi målmedvetet med att utveckla nya, smarta transporttjänster med kunden i fokus. Det här priset är ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Niklas Siljeblad, vd på Hertz Biluthyrning.

Hertz fick priset för sin förmåga att tänka nytt och skapa nya tjänster som kombinerar affärsvärde och hållbarhet. I motiveringen lyftes också att hyrbilsföretaget delar med sig av kunskap, insikter och teknik som bidrar till helt nya tillväxtmöjligheter.

Bild: Patrik Idrén, HR-chef på Hertz Biluthyrning tar emot priset för ”Årets Nytänkare” på Frannygalan 2018.