Nyheter

Ny TA-organisation med fokus på sälj inom Svevia

I syfte att öka specialiseringen och samtidigt utveckla TA-affären etablerar Svevias division Drift ett nytt arbetschefsområde för trafikanordningar och skyltarbeten i region Mitt.

Den nya organisationen träder i kraft den 1 april. Arbetschef TA blir Tomas Johansson, nuvarande platschef Stockholm Norr.

– Det är en ambitiös satsning vi gör inom specialistområdet trafikanordningar. Tillsammans med mina kompetenta kollegor ser jag verkligen fram emot att få bidra till och utveckla TA-affären i region Mitt och möta konkurrensen på marknaden. Vi besitter gedigna kunskaper och har de resurser som krävs för att utveckla TA-affären och ta marknadsandelar, säger Tomas Johansson, ny arbetschef TA.

Specialiseringen är ett led i att möta konkurrensen inom en marknad med flera aktörer som enbart är verksamma inom trafikanordningar och skyltning.

– Det här ligger helt rätt i tiden och vi ser stora utvecklingsmöjligheter för Svevia inom TA-affären. Genom förändringen ökar vi vårt fokus på sälj och möjligheten att möta behoven inom en marknad med stor potential, säger Peter Rydell, regionchef Mitt, Svevia division Drift.

Organisationen inkluderar även platscheferna Johan Fischer, Västerås och Uppsala, och Robert Pettersson, Stockholm Söder, samt Peter Belin, säljare.