Nyheter

British Airways flyger direkt till Seychellerna året runt från Heathrow

I söndags landade British Airways på flygplatsen i Mahé och är därmed det första flygbolaget att flyga direkt till Seychellerna från Heathrow. Rutterna kommer flygas två gånger i veckan med Boeing 787-9 Dreamliner, det absolut senaste tillskottet i British Airways flotta.

Flygen går två gånger i veckan året runt från terminal 5 på Heathrow med utresan på onsdagar och lördagar och hemresan på torsdagar och söndagar. Plats erbjuds i klasserna World Traveller (ekonomi), World Traveller Plus (premium ekonomi), Club World (business class) eller i någon av de åtta platserna i första klass på planet och går att boka här. 

Seychellerna är känt för att erbjuda de mest idylliska öarna på jorden och är ett drömresemål för många på smekmånad, familjesemester eller för soldyrkare som önskar fly den osäkra sommaren eller kalla vintern.

Öarna har sommar året runt och här erbjuds några av världens mest kända stränder, kristallklart vatten och färgrika korallrev på öar som man lätt kan ta sig emellan. British Airways har lanserat fler än 30 nya rutter över hela världen det senaste året, inklusive direktflyg till New Orleans från Heathrow samt till Fort Lauderdale och Oakland från Gatwick,. 

Flygbolaget lanserade nyligen sitt investeringsprogram värt miljarder med fokus på premiumklasserna samt mer valmöjligheter och kvalitet för alla.