Nyheter

NEO serien är uppdaterad

NEO serien är uppdaterad med bland annat nya kapslingar och nytt moderkort. NEO finns i tio olika konfigurationer, varav tre är nya, för att styra mindre till medelstora integrerade säkerhetssystem och inbrottslarm.

Moderkortet, som styr enheten, är uppdaterat och bland nyheterna finns fler larm. NEO finns i den mindre XS2 kapslingen och den större FLX kapslingen, vilket är samma kapsling som finns i vår certifierade NOVA serie. NEO serien säljs via distributörer eller www.milleteknik.se.

”Med de uppdateringar som nu har gjorts på NEO serien ser vi den som den naturliga ersättaren till BAS serien (som utgår under slutet av 2018). NEO är en kostnadseffektiv batteribackup som uppfyller de krav som finns på den nordiska marknaden vad gäller larmfunktioner och modularitet.”

Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Milleteknik är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Milleteknik garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.