Nyheter

Göteborgsduo från näringslivet startar podcast – Älska Logistik

Kan man älska logistik? Den 9 maj 2019 lanseras podcasten Älska Logistik, som gör det enkelt för dig som lyssnare att hålla dig uppdaterad inom logistikens värld och snabbt och effektivt gör dig lite klokare för varje avsnitt.
I Älska Logistik intervjuas landets skarpaste logistikexperter och komprimerar det viktigaste inom ämnet på cirka femton minuter. Syftet med Älska Logistik är att inspirera och flytta logistiken närmare individen genom att underhålla, utbilda och utmana.
Podcasten drivs av Greencarrier, Nordens största privatägda logistikföretag, med medarbetarna och programledarna Åsa Leander och Tea Grbic.
– Logistikbranschen är en dynamisk och spännande bransch, men samtidigt får den inte mycket synlighet.Branschen kan upplevas som ointressant för de som inte verkar i den, men fantastisk och komplex när man inser att branschen sammankopplar och hanterar i princip allt det vi stöter på dagligen. Logistikbranschen genomgår just nu en stor transformation för att möta framtiden på ett starkare, effektivare och hållbarare sätt.Hur kan man inte älska den? säger Åsa Leander, som arbetar med hållbarhetsfrågor och varumärkesstyrning för Greencarrier.
Varannan torsdag släpps nya avsnitt och den första säsongen av Älska Logistik innehåller åtta avsnitt.
– Vi tycker att det här ska bli otroligt roligt och vi känner oss ödmjuka inför att få parkera oss i lyssnarens öron framöver. Framförallt kommer vi fördjupa oss i ämnena innovation, framtid och hållbarhet – frågor som är vik-tiga för branschen, Greencarrier och inte minst oss som individer. Vi vill också vända på fördomar om branschen. Tanken är att våra lyssnare ska kunna få bra tips och insikter i varje avsnitt, både de som är proffs och de som precis kommit i kontakt med logistikvärlden, säger Tea Grbic som arbetar med digital kommunikation för samma bolag.
Bilden:
Programledarna Åsa Leander och Tea Grbic.