Nyheter

Maskinmässa med Komatsu – provkörning i Rosersberg 24-25 maj

Nästan samtidigt som Maskinexpo arrangeras i Stoxa, bjuder Söderberg & Haak in till visning och provkörning av Komatsus grävmaskiner i Rosersberg, några mil bort.
– Det här är den perfekta kombon för alla maskintresserade, säger Thord Wreter, försäljningschef för Komatsu hos Söderberg & Haak Maskin AB.
– Vare sig man ska besöka Maskinexpo eller oss, så kan man kombinera utflykten med ytterligare en mässa med visning och provkörning, säger han.
Söderberg och Haaks arrangemang håller öppet under två dagar, fredag-lördag den 24-25 maj, vid den nybyggda anläggningen på Metallvägen i Rosersberg.
– Vi vill fira att det är ett år sedan vi invigde vår nya anläggning och samtidigt bjuda in alla maskinintresserade. Att vår visning äger rum samtidigt som Maskinexpo gör bara saken bättre, för både oss och för Maskinexpo. Många vill säkert besöka båda.
Under de två visningsdagarna finns ett stort utbud av olika maskinmodeller på plats och flera av dem kan också provköras i anläggningens provkörningsområde.
Maskinmässan arrangeras tillsammans med Scantruck AB. Söderberg & Haak och Scantruck delar lokaler i den nya anläggningen i Rosersberg och därmed finns möjligheter att både se och provköra, maskiner från Komatsu och teleskoplastare från Manitou, samt möta tillbehörsleverantörer.
– Vi är också glada att kunna berätta att vi har maskiner på plats, i Sverige, för omgående leveranser, säger Thord Wreter.
Maskinmässa Rosersberg
Datum: 24 maj kl 10-17 och 25 maj kl 10-15
Adress: Metallvägen 71, Rosersberg
Foto: Mats Thorner