Nyheter

Per Lindeberg ny VD på IR-sensorbolaget JonDeTech

Per Lindeberg blir ny VD för JonDeTech med start 13 maj och ersätter därmed Leif Borg som varit interims-VD sedan januari 2019.
– Med lång erfarenhet från ledande internationella positioner i teknikföretag blir Per en mycket viktig del av JonDeTechs satsning på den internationella marknaden, säger JonDeTechs styelseordförande, Michael Olsson.
Per Lindeberg har en examen från KTH i Stockholm och har bedrivit MBA-studier vid Stockholms Universitet. Han har också en gedigen erfarenhet från ledande roller som VD, ägare och styrelseledamot inom teknik- och produktbolag där han framgångsrikt har lett tillväxt- och utvecklingsresor på internationella marknader.
– JonDeTech är ett mycket spännande och unikt teknikföretag med stor potential på en världsmarknad där allt mer blir uppkopplat. Eftersom JonDeTech är ett teknikbolag som i första hand vänder sig till internationella kunder, så tror jag att jag med min bakgrund kan vara med och bidra till bolagets fortsatta internationella expansion och framgång, säger Per Lindeberg.
Per Lindeberg kommer i sin nya roll som VD att främst fokusera på JonDeTechs internationella expansion med tillhörande högvolymfas. Per Lindeberg kommer också att ingå i JonDeTechs ledningsgrupp.
– Per är en erkänt skicklig ledare med ett outstanding track-record, och det är precis vad som krävs nu när JonDeTech står inför en mycket spännande internationell expansion. Jag är väldigt glad över att vi har fått med oss Per ombord, säger Michael Olsson, styrelseordförande i JonDeTech.
Per Lindeberg tillträder den 13 maj 2019 och efterträder Leif Borg som verkat som interims-VD sedan januari 2019. Leif Borg återgår därmed till sin tidigare roll som COO.
Bild: rawpixel