Nyheter

Mångsidiga och skonsamma Toro Outcross 960 gör entré på MaskinExpo

Arbetsfordonet Toro Outcross 9060 är alltigenom konstruerat för mångsidighet på gräsytor. Det hydrostatiska drivsystemet och reglagen kräver bara en manöver, istället för de komplicerade arbetsmoment som ofta förknippas med traditionella traktorer. Det är bara att välja framåt eller bakåt och köra. Toro Outcross 906 presenteras av Hako Ground & Garden AB på årets MaskinExpo, den 23–25 maj.
Mångsidigheten är ett signum för Toro Outcross 9060. Trepunktsfästet gör det enkelt att använda befintliga redskap. Fordonet klarar också av att frakta över två ton på sitt väl tilltagna last-/tippflak. Toro Outcross 9060 bogserar upp till 7 250 kg – vilket är tre gånger sin egen vikt. Det gör fordonet till en ny, ovärderlig arbetshäst.
– Detta viktbalanserade, fyrhjulsstyrda och kontinuerligt fyrhjulsdrivna kraftpaket klarar alla jobb utan att skada känsliga gräsytor, säger Anna Johansson på Hako Ground & Garden AB.
Varje hjul svänger och roterar individuellt från de andra för att förhindra slitage, över- eller underrotation och grässkador, samtidigt som en utmärkt hjuldrivning tillhandahålls. Den balanserade designen hos Outcross 9060 avlägsnar behovet av främre motvikter, vilket gör fordonet betydligt bättre anpassat för känsliga gräsytor än en traditionell traktor.
Toro Outcross 9060 ger möjlighet att lagra inställningar för upp till 16 redskap. Det ger en enkel användning och säkerställer en konsekvent prestanda oavsett hur erfaren föraren är. Alla relevanta Toro-redskapsinställningar är förinställda. Redskap från andra fabrikat kan läggas till på bara några minuter.
Farthållare, mjuk växling, passagerarsäte och anpassningsbara reglage bidrar till den användarvänlighet, prestanda och effektivitet som Toro Outcross 9060 erbjuder.
För den som så önskar kan Toro Outcross 9060 utrustas med väderskyddad hytt, som håller föraren varm under vintern, torr när det regnar och sval i sommarvärmen. Toro Outcross 9060 kan även utrustas med frontlastare.