Nyheter

Förenklad hantering av maskin- och transporttjänster med autotilldelning

Genom autotilldelning av uppdrag kan en leverantör av maskin- och transporttjänster snabbt ta emot och påbörja ett jobb. Efter att leverantören i fråga accepterat uppdraget krävs numera ingen ytterligare bekräftelse från beställaren innan jobbet kan påbörjas.
I samband med Kubicoms senaste uppdatering lanserades flera nya smarta funktioner. En av de nya funktionerna är autotilldelning av uppdrag. Autotilldelningen innebär att beställaren kan välja att den leverantör som svarar först på uppdraget med automatik ska tilldelas jobbet. Vill du som kund ha full kontroll på vilken leverantör som tilldelas uppdraget så finns självklart möjlighet att manuellt tilldela uppdraget till någon av de leverantörer som svarat, precis som tidigare.
– Autotilldelningen av uppdrag förenklar hanteringen av maskin- och transporttjänster ytterligare för både beställare och leverantör. Om parterna sedan tidigare känner till varandra kan en extra bekräftelse från beställaren vara överflödig. Med hjälp av autotilldelningen får leverantören istället direkt tillgång till uppdraget, berättar Alexander Haraldsson, Utvecklingsansvarig för Kubicom.
Funktionen har efterfrågats av såväl beställare som leverantörer och finnas tillgänglig i samband med Kubicoms senaste uppdatering.